Home Over ons Onze diensten Zakelijk Contact

Bereken online de premie voor uw Zakelijk ZZP pakket


Het zakelijke ZZP pakket is er speciaal voor u als zelfstandige zonder personeel.


Met dit pakket bent u beschermd tegen de meest voorkomde (bedrijfs) risico's in uw werk. Omdat de dekkingen op elkaar zijn afgestemd, heeft u geen onnodige overlap van de verschillende verzekeringen. Dat is wel zo voordelig!

Klik op de gele button linksboven om binnen enkele stappen online uw premie te berekenen. U ziet direct wat u kunt besparen!

Omdat wij u zo goed mogelijk van dienst willen zijn bieden wij u op onze website diverse online hulpmiddelen waarmee u zich kunt oriënteren op onze diensten en op de producten die wij bieden. Wij benadrukken dat wij daarnaast altijd klaar staan om u met onze persoonlijke adviezen te begeleiden in het nemen van de juiste beslissingen.Noorder Staete Assurantiën is een unieke en exclusieve samenwerking aangegaan met Lease Nederland B.V.

Objectfinanciering
Uw leaseaanvraag wordt door Lease Nederland met iets andere ogen bekeken dan de gevestigde financieringsmaatschappijen dit doen.

Ook zonder jaarcijfers mogelijk
Hierbij kunt u als startende zzp'er, die bijvoorbeeld een bestelbusje of personenauto gefinancierd willen hebben, maar ook aan bedrijven die al langer bestaan een aanvraag doen.

Makkelijk en direct geregeld
Bij het indienen van een leaseaanvraag weet u vaak binnen een werkdag waar u aan toe bent.

Klik hier voor de productkaart (PDF)

Klik hier voor de online leaseaanvraagMocht u via onze site direct een financieel product afsluiten, bedenkt u dan, dat er in dat geval van zo'n advies géén sprake is.

Bereken online hoeveel u kunt besparen op uw verzekeringspremieKies andere verzekering

Klantenservice