Home Over ons Onze diensten Zakelijk Contact

Bereken online de premie van uw oldtimerverzekering voor uw bromfietsverzekering


U wilt graag zorgeloos rijden en vooral niet onnodig teveel betalen. Wij bieden u een uitgebreid pakket van oldtimerverzekeringen aan, zodat u precies heeft wat u nodig heeft en nooit teveel premie betaald.

Een oldtimerverzekering wordt in de volksmond ook wel een klassiekerverzekering genoemd. De oldtimerverzekering voor bromfietsen kent vier varianten:


WA verzekering
WA staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid en is de goedkoopste bromfietsverzekering die we in Nederland kennen. Deze verzekering dekt enkel schade die u (niet opzettelijk) aan anderen toebrengt. De kosten aan uzelf en uw voertuig worden bij deze bromfietsverzekering niet vergoed en deze zult u bij een WA verzekering dus zelf moeten betalen.

WA verzekering + Brand/Diefstal
Naast de WA dekking is de bromfiets ook verzekerd tegen brand of diefstal.

Beperkt Casco
Een Beperkt Casco bromfietsverzekering dekt allereerst de schade die u (niet opzettelijk) aan anderen toebrengt, zoals bij de WA verzekering. Daarnaast dekt deze bromfietsverzekering ook nog schade aan uw eigen bromfiets, op voorwaarde dat u deze schade niet zelf heeft veroorzaakt. Dit betekend dat wanneer u schade oploopt door zaken waar u zelf niets aan kan doen (bijvoorbeeld diefstal of vandalisme), wordt deze schade gedekt door uw bromfietsverzekering. Wanneer u echter zelf een fout maakt, zoals een botsing of een verkeerde inschatting, zal de beperkt casco verzekering de schade aan uzelf of aan uw voertuig, niet vergoeden. Beperkt Casco bromfietsverzekering wordt ook wel WA plus of WA extra genoemd.

Volledig Casco
Een Volledig Casco bromfietsverzekering is de duurste optie onder de bromfietsverzekeringen. Deze verzekering dekt de schade die u (niet opzettelijk) aan anderen toebrengt, maar dekt daarnaast ook de opgelopen schade van uzelf, zelfs als u deze zelf (niet opzettelijk) veroorzaakt heeft. Let altijd goed op de polisvoorwaarden voor de exacte dekking van uw verzekering!

Wilt u een oldtimerverzekering met een voordelige premie en met een goede service? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Klik op de gele button linksboven om binnen enkele stappen online uw premie te berekenen. U ziet direct wat u kunt besparen!

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op!

Omdat wij u zo goed mogelijk van dienst willen zijn bieden wij u op onze website diverse online hulpmiddelen waarmee u zich kunt oriënteren op onze diensten en op de producten die wij bieden. Wij benadrukken dat wij daarnaast altijd klaar staan om u met onze persoonlijke adviezen te begeleiden in het nemen van de juiste beslissingen.

Mocht u via onze site direct een financieel product afsluiten, bedenkt u dan, dat er in dat geval van zo'n advies géén sprake is.

Bereken online hoeveel u kunt besparen op uw verzekeringspremieKies andere verzekering

Klantenservice