Home Over ons Onze diensten Zakelijk Contact

Al uw zakelijke verzekeringen onder één dak


Als ondernemer bent u druk bezig met het succesvol maken van uw bedrijf. Logisch dat u niet altijd tijd heeft om u bezig te houden met verzekeringen of andere financiële zaken. Wij verzorgen dit graag voor u.

Laat u verassen door onze zéér scherpe premies en kwaliteit van dienstverlening.U als ondernemer
Voor de ondernemer in Nederland is er weinig geregeld qua sociale voorzieningen. U dient bijvoorbeeld zelf te zorgen voor de opbouw van uw pensioen. In het geval u onverhoopt arbeidsongeschikt wordt, is het verstandig om een arbeidsongeschikt-heidsverzekering (AOV) te hebben.

In sommige gevallen is ook een ondernemer verplicht zich aan te sluiten bij een bedrijfstakpensioenfonds. Tevens zijn er bedrijfstakpensioenfondsen voor ondernemers op basis van vrijwilligheid. Laat u goed informeren en adviseren!

Samen met u inventariseren wij uw wensen op zowel zakelijk- als privégebied en stellen een op maat gemaakt financieel pakket samen zodat u later niet voor vervelende financiële verrassingen komt te staan.

Risicoanalyse
Door een fout zijn uw producten onverkoopbaar, een klant stelt u aansprakelijk voor geleden schade of uw bedrijfspand is ingestort. Voordat u zich hiervoor laat verzekeren, is het aan te raden om eerst een gedegen risocoanalyse uit te laten voeren. Met deze analyse als uitgangspunt stellen wij een verzekeringspakket samen met de scherpste premie en tegen de best mogelijke voorwaarden.

Personeelverzekeringen
Ook voor verzekeringen voor uw personeel bent u bij ons aan het juiste adres. Dit kan individueel of collectief geregeld worden. Wij helpen u graag met het samenstellen van het juiste verzekeringspakket.Noorder Staete AssurantiŽn is een unieke en exclusieve samenwerking aangegaan met Lease Nederland B.V.

Objectfinanciering
Uw leaseaanvraag wordt door Lease Nederland met iets andere ogen bekeken dan de gevestigde financieringsmaatschappijen dit doen.

Ook zonder jaarcijfers mogelijk
Hierbij kunt u als startende zzp'er, die bijvoorbeeld een bestelbusje of personenauto gefinancierd willen hebben, maar ook aan bedrijven die al langer bestaan een aanvraag doen.

Makkelijk en direct geregeld
Bij het indienen van een leaseaanvraag weet u vaak binnen een werkdag waar u aan toe bent.

Klik hier voor de productkaart (PDF)

Klik hier voor de online leaseaanvraagWilt u inzicht over de mogelijkheden die wij kunnen bieden? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek!

Bereken online hoeveel u kunt besparen op uw verzekeringspremie voor de bestelautoKies andere verzekering

Klantenservice